S10 mee als voorprogramma van Tourist LeMC

S10
S10 mee als voorprogramma van Tourist LeMC
Door xingan op 02 mei 2019 - 11:58 Na een headline show in Ekko, gaat S10 komende tijd mee als voorprogramma van de Belgische artiest Tourist LeMC. Tourist LeMC betreedt samen met S10 podia van verschillende popzalen door het land.

De Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC timmerde jarenlang aan de weg tot hij in 2015 zijn grote doorbraak had in België met singles als 'Koning Liefde', 'De Troubadours', 'En Route' en zijn grootste hit tot nu toe 'Horizon'. Ook in Nederland was Tourist LeMC op verschillende plekken te zien in 2016, zoals tijdens Crossing Border Festival, Lowlands en Paaspop.

Stien den Hollander vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Als S10 heeft ze al een drietal projecten uitgebracht, waaronder haar meeste recente EP ‘Lithium’. In haar muziek is S10 oprecht en dat is soms best duister. Met haar meeslepende teksten over donkere trap producties, schuwt ze niet weg van onderwerpen als mentale problemen. Maar ook met dansbare tracks als ‘Gucci Belt’ en ‘FunX Hitje’ laat ze horen van meerdere markten thuis te zijn.

De concerten
07-05-2019 - LantarenVenster, Rotterdam (tickets)
08-05-2019 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
14-05-2019 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

De kaartverkoop is al begonnen.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ShantelBucovinaClubOrkestar

SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR MET TOUR NAAR...Dit najaar komt Shantel met Bucovina Club Orkestar met zijn 'The Disco...

Rodus & Lucius Rowwen Heze

NIEUWE TOURDATA VOOR ROWWEN HÈZE O.A NAAR PARADISO... De mannen van Rowwen Hèze hebben zojuist nieuwe tourdata aangekondigd voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.