Paard, TivoliVredenburg en Paradiso voor Young The Giant

Young The Giant news_groot
Paard, TivoliVredenburg en Paradiso voor Young The Giant
Door op Het was een tijd lang heel erg stil rond Young The Giant. De band die bekend is van de hits My Body en Cough Syrup (beide uit 2011).

Nu komt de band weer terug met een nieuwe plaat. Hierbij hoort ook een tour, waarmee ze Nederland niet overslaan. Sterker nog: je kan de band drie keer bewonderen in Nederland. Zo staan ze eerst in het Paard (18 september), kan je ze een dag later (19 september) in TivoliVredenburg bewonderen en sluiten ze een paar dagen later (21 september) af in Paradiso.

Tickets gaan vanaf 26 april om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in Den Haag kost je dan 22,50 euro, voor een ticket in Utrecht ben je 23,35 euro kwijt en tot slot betaal je 23 euro voor een toegangsbewijs voor het optreden in Amsterdam. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Bang de start van de voorverkoop te missen? Meld je dan aan voor onze reminders. Een reminder voor het concert in Paard stel je hier in, voor het optreden in TivoliVredenburg stel je hier een reminder in en tot slot stel je hier een reminder in voor de show in Paradiso.


Blackwave.

BLACKWAVE IN DE ANCIENNE BELGIQUEHet Antwerpse Hiphopduo Blackwave. staat op 3 december 2019 in de Ancienne...

TivoliVredenburg

ZOON VAN FRANK ZAPPA, DWEEZIL ZAPPA, VOOR SHOWS NAAR... De Amerikaanse gitarist Dweezil Zappa , zoon van de legendarische Frank...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.