Zoon van Frank Zappa, Dweezil Zappa, voor shows naar TivoliVredenburg en Parkstad Limburg Theaters

Dweezil Zappa
Zoon van Frank Zappa, Dweezil Zappa, voor shows naar TivoliVredenburg en Parkstad...
Door Cartman91 op 24 april 2019 - 13:56 De Amerikaanse gitarist Dweezil Zappa, zoon van de legendarische Frank Zappa, komt voor concerten naar het Limburgse Parkstad Limburg Theaters te Heerlen en de Utrechtse TivoliVredenburg. Op 30 november staat hij eerst in PLT, waarop hij een dag later (1 december) in de Ronda zaal van TivoliVredenburg speelt.

Dweezil doet hard zijn best om het repertoire van zijn vader in leven te houden, maar speelt met hetzelfde gemak Van Halen of Jimi Hendrix. Je kan hem rekenen tot een van de beste gitaristen ter wereld.

Tickets voor beide concerten gaan vanaf 26 april om 10 uur in de voorverkoop. Voor een ticket in Heerlen betaal je 36,50 euro en een kaartje voor het optreden in Utrecht kost je 39,10 euro. Tevens kan je je aanmelden voor onze ticketreminder om te voorkomen dat je de start van de kaartverkoop in Utrecht misloopt. Je kan je ook aanmelden voor een ticketreminder voor de show in Heerlen.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paard

PAARD, TIVOLIVREDENBURG EN PARADISO VOOR YOUNG THE...Het was een tijd lang heel erg stil rond Young The Giant . De band die...

Paradiso logo nieuw

YEASAYER IN AUGUSTUS NAAR PARADISO Yeasayer komt in augustus weer naar Nederland voor een optreden. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.