De Kreuners voor exclusieve show naar Mezz

De Kreuners
De Kreuners voor exclusieve show naar Mezz
Door op In minder dan een kwartier tijd verkocht De Kreuners De Roma uit. Daarom werd er ook gelijk een extra concert op 18 december in De Roma te Antwerpen toegevoegd. In aanloop van dat tweede concert bezoeken ze graag ook Mezz voor een intieme zaalshow.

Na de Grote Festivaltour vorige zomer hadden de mannen weer zin in een aantal intiemere zaalshows. Kortom: Fijne Feesten voor de Fans. Ze vergeten dan zeker alle Kreuners klassiekers niet, maar ze beloven ook een aantal nieuwe songs. En vooral: veel goed humeur. Omdat ze er ook in december zeer warme avonden van willen maken, vinden ze deze keer binnenshuis onderdak. De Roma is reeds stijf uitverkocht dus wijken de Kreuners voor deze show uit naar MEZZ, Breda.

Tickets gaan vanaf vrijdag 26 april om 10:00 in de verkoop. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan Hier stel je een ticketreminder in.
blackbear

BLACKBEAR NAAR 013 EN LA MADELEINER&B artiest Blackbear komt eind dit jaar naar Nederland en België....

new order4

NEW ORDER IN OKTOBER NAAR NEDERLAND EN BELGIË In oktober komt de new wave band New Order voor een concert naar AFAS Live...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.