Andre Hazes Jr. geeft derde show in Ahoy

Andre Hazes Jr.
Andre Hazes Jr. geeft derde show in Ahoy
Door Brittneyverhage op 08 april 2019 - 10:49 Andre Hazes jr. is een Nederlandse zanger en presentator. Hij is de jongste zoon van de volkszanger André Hazes. Hazes maakte in 2010 en 2012 twee albums met zijn oudere zus Roxeanne Hazes. Beide platen bereikten de top 20 in de Nederlandse albumlijst en wisten bovendien een notering te scoren in de Vlaamse Ultratop. In 2018 bracht hij zijn album 'Anders'uit.

Eerder had hij bekendgemaakt dat hij 18 en 19 oktober 2019 optreedt in Ahoy. Vandaag heeft hij een extra concert toegevoegd op 20 oktober 2019. Tickets voor het concert van 18 oktober zijn nog steeds beschikbaar en het concert van 19 oktober is uitverkocht.

Hij maakte het nieuws bekend in een filmpje waarin zijn zoon de hoofdrol speelt. André Junior heeft de telefoon van zijn vader afgepakt en 'belt' om een extra concert in Ahoy te regelen. Moeder Monique stemt pas in als ze hoort dat het concert in de middag plaatsvindt.



Tickets voor het concert zijn vandaag meteen in de verkoop gegaan. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Een kaartje kan je kopen voor 32.48 euro tot en met 140 euro.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Matthew and the Atlas 1

MATTHEW AND THE ATLAS MET TOUR LANGS NEDERLAND EN...Binnenkort brengt Matthew And The Atlas nieuw materiaal uit en gaat de band...

matt simons

MATT SIMONS MET 'AFTER THE LANDSLIDE' TOUR DOOR... De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons komt terug naar Nederland en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.