Killing Joke komt voor een exclusieve headline show naar Amsterdam

Killing Joke
Killing Joke komt voor een exclusieve headline show naar Amsterdam
Door op De Britse band Killing Joke komt voor een exclusieve clubshow naar Amsterdam. Op vrijdag 16 augustus 2019 staat deze punkband in de Melkweg.

De band kwam eind jaren zeventig in de tweede Engelse punkgolf boven drijven. De band is een van de meest invloedrijke Britse post-punk rockbands van de jaren '80 en veel muzikanten hebben zich door hun laten beïnvloeden, waarvan grote bands als Metallica, Soundgarden, Faith No More, Fear Factory, Foo Fighters, Tool, Nine Inch Nails, Korn, Napalm Death, Primus en Soulwax. Midden jaren ‘80 hadden ze een wereldhit met het nummer ‘A Love Like Blood’. De band speelt ook in België op zaterdag 17 augustus op het W-festival.

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 5 april 2019 om 10 uur. Een ticket voor het concert kost €51,75
Tickets voor het concert van Killing Joke zijn verkrijgbaar via deze link. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.
Suzan & Freek

SUZAN & FREEK KONDIGEN EERSTE THEATERTOUR AANIn de uitzending van RTL Boulevard is gisteravond bekendgemaakt dat Suzan...

Pixies

PIXIES NAAR VORST NATIONAAL, 013 EN TIVOLIVREDENBURG De Amerikaanse rockband Pixies komt voor shows naar Nederland en België....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.