Jon Bellion naar Trix en Paradiso

Jon Bellion
Jon Bellion naar Trix en Paradiso
Door brittcrooswijk op 02 april 2019 - 11:22 De Amerikaanse Jon Bellion komt met zijn ‘The Glory Sound Prep Tour' eind dit jaar naar Europa. De tour zal starten in Oslo en komt ook naar Antwerpen en Amsterdam.

Na de release van Bellion's nieuwste album ‘Glory Sound Prep’ besluit Jon op tour te gaan. Het album bevat singles als “Conversations with my Wife”, “JT” en “Stupid Deep” en zelfs samenwerkingen met producer Quincy Jones, Roc Marciano, RZA, B.Keyz en Travis Mendes.

Zijn debuutalbum ‘The Human Condition’ dat uitkwam in 2016 behaalde meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren en meer dan 1,7 miljard streams.

Overzicht data:
25-09-2019 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
26-09-2019 - Trix, Antwerpen (tickets)

De ticketverkoop start vrijdag 5 april om 10:00. Een kaartje kost je in België €27,- en in Nederland €28,-.

Bang om de verkoop te missen? Stel hier een ticketreminder in voor de show in Antwerpen en stel hier een ticketreminder in voor de show in Amsterdam.





Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ancienne Belgique news

MAC DEMARCO KOMT NAAR PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUE Mac DeMarco is een Canadese songwriter en multi-media artiest uit Montreal....

10cc

10CC GEEFT NEGEN THEATERSHOWS IN NEDERLAND Volgend jaar is 10cc weer te zien in maar liefst negen podia verspreid over...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.