Roy Orbison en Buddy Holly als hologram te zien in Amsterdam, Groningen en Brussel

roy orbison
Roy Orbison en Buddy Holly als hologram te zien in Amsterdam, Groningen en Brussel
Door Brittneyverhage op 02 april 2019 - 10:28 Vandaag maakt BASE Hologram bekend dat Roy Orbison & Buddy Holly: The Rock ’N’ Roll Dream Tour naar Nederland en België komen. De show brengt de Rock And Roll Hall-Of-Fame legendes opnieuw tot leven door middel van de nieuwste hologram-technieken in combinatie met een live band.

Roy Orbison was een Amerikaanse country- en rockzanger. Zijn bekendste nummer 'Oh, Pretty Woman' staat in ‘The 500 Greatest Songs of All Time’ van Rolling Stone. Hij is onder meer opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, de Nashville Songwriters Hall of Fame, de Songwriters Hall of Fame en Musicians Hall of Fame.

Buddy Holly
was met 16 jaar al een ervaren artiest die niet alleen bekend stond om zijn uiterlijk maar vooral ook om zijn nette beheersing van verschillende muziekstijlen. Hij scoorde hits met 'Peggy Sue', 'Not Fade Away' en 'That'll Be the Day'. Samen met zijn geliefde band The Crickets besteeg Buddy Holly in hoog tempo de Amerikaanse hitlijsten. Helaas verongelukte hij op 22-jarige leeftijd.

De concerten:
27-10-2019 - Martiniplaza, Groningen (tickets)
29-10-2019 - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (tickets)
31-10-2019 - RAI Theater, Amsterdam (tickets)

Tickets voor de concerten gaan in de verkoop op donderdag 4 april 2019 om 10 uur.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



10cc

10CC GEEFT NEGEN THEATERSHOWS IN NEDERLANDVolgend jaar is 10cc weer te zien in maar liefst negen podia verspreid over...

Madness

MADNESS GEEFT XL-SHOW IN AFAS LIVE TER ERE VAN... De Britse ska-band Madness komt terug naar Amsterdam voor een optreden in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.