Winnen: 2x2 kaarten voor Plug In met Torre Florim in 013

review: De Staat - 18/02 - AFAS Live
Winnen: 2x2 kaarten voor Plug In met Torre Florim in 013
Door op Op 3 april vindt in het Tilburgse poppodium 013 een nieuwe editie van Plug In plaats. Deze keer is Torre Florim uitgenodigd om te vertellen over onder meer zijn ervaringen met zijn band De Staat en zijn solo-avonturen.

Plug In wordt in samenwerking met het interview-platform FaceCulture georganiseerd. Martin Kuiper leidt de avond en gaat met Torre Florim in gesprek over de bijzondere sound van de band, de invloeden en wat er nog te wachten staat in de toekomst. Bezoekers mogen vrijuit vragen stellen tijdens de avond.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Plug In: Torre Florim!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Torre Florim'.

Deze winactie loopt tot en met 1 april.
stephen malkmus

STEPHEN MALKMUS NAAR DE NIJVERHEID IN UTRECHTZaterdag 21 september speelt Stephen Malkmus een elektronische soloshow in...

André Kuipers

RUIMTEVAARDER ANDRÉ KUIPERS MET 20-KOPPIG... André Kuipers vertelt deze nazomer over de bijzonderheden van de maan en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.