Vintage Trouble richting De Oosterpoort en Patronaat

review: Vintage Trouble - 05/07 - Melkweg Vintage Trouble
Vintage Trouble richting De Oosterpoort en Patronaat
Door op Vintage Trouble is een Amerikaanse rhythm en blues band. De band is samengekomen in Californië in 2010. Ze hebben in hun carrière tot nu toe 3 albums uitgebracht genaamd ' The Bomb Shelter Sessions in 2011, 'The Swing House Acoustic Sessons' in 2014 en '1 Hopeful RD' in 2015. De band maakt een mix van genres zoals bluesrock en rauwe soul onder de leiding van frontman Ty Taylor.

Eerder stonden ze in Paradiso, Ziggo Dome, Gelredome, Melkweg en TivoliVredenburg. Nu komen ze op 12 juni en 13 juni 2019 met voor concerten naar De Oosterpoort in Groningen en Patronaat te Haarlem. Op 12 juni is Vintage Trouble dus te zien in De Oosterpoort in Groningen en een dag later is Patronaat, Haarlem aan de beurt.

Tickets voor de shows gaan in de verkoop op donderdag 28 maart 2019 om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor de show in De Oosterpoort. Hier kan je tickets kopen voor de show in Patronaat.

Ancienne Belgique news

EXTRA CONCERT YUNGBLUD IN ANCIENNE BELGIQUEDe kaartverkoop van Yungblud in Ancienne Belgique loopt zo gesmeerd dat...

Leon Bridges

LEON BRIDGES VOOR TWEE CONCERTEN NAAR PARADISO IN MEI De Amerikaanse soulzanger Leon Bridges komt naar Paradiso voor twee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.