Leon Bridges voor twee concerten naar Paradiso in mei

review: Leon Bridges - 01/11 - AFAS Live Leon Bridges
Leon Bridges voor twee concerten naar Paradiso in mei
Door op De Amerikaanse soulzanger Leon Bridges komt naar Paradiso voor twee concerten. Hij geeft op 29 mei een avond- en nachtconcert.

Leon Bridges bracht pas twee albums uit en is nu al een gevestigde naam in het r&b- en soulgenre te noemen. Hij wordt vergeleken met artiesten als Otis Redding, Percy Sledge en Sam Cooke. Leon's debuutalbum 'Coming Home' verscheen in 2015 en nog geen jaar later speelde hij de muziek van dit album voor President Obama in het Witte Huis. Van dit album zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht.

Het eerste concert van Leon start op woensdag 29 mei om 20:00, gevolgd door een tweede show om middernacht. Tickets voor beide concerten zijn verkrijgbaar vanaf 29 maart om 10:00 en kosten €39,-.
Tickets voor het concert van Leon Bridges om 20:00 zijn verkrijgbaar via deze link.
Tickets voor het concert van Leon Bridges om 00:00 zijn verkrijgbaar via deze link.

Bang om de verkoop te missen? Stel hier een ticketreminder in voor het concert op 29 mei om 20:00 en stel hier een ticketreminder in voor het concert op 29 mei om 00:00.

De Oosterpoort news

VINTAGE TROUBLE RICHTING DE OOSTERPOORT EN PATRONAAT Vintage Trouble is een Amerikaanse rhythm en blues band. De band is...

Il divo

IL DIVO NAAR DE ZIGGO DOME IN OKTOBER Op dinsdag 22 oktober komt Il Divo voor een concert naar de Ziggo Dome in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.