Il Divo naar de Ziggo Dome in oktober

Il Divo
Il Divo naar de Ziggo Dome in oktober
Door brittcrooswijk op 25 maart 2019 - 10:39 Op dinsdag 22 oktober komt Il Divo voor een concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Met deze extra uitbreiding van hun Timeless Tour viert de groep haar 15e verjaardag in Nederland.

Het idee achter de Il Divo kwam van Simon Cowell, na het luisterenvan 'Con Te Partirò' in de uitvoering van Andrea Bocelli en Sarah Brightman. Cowell bewonderde de lyrische stemmen en klassieke muziek, en besloot een internationaal kwartet (Spanje, Zwitserland, Frankrijk en Verenigde Staten) te vormen. Met dit idee begon Cowell een wereldwijde zoektocht naar jonge zangers die bereid waren om mee te doen aan dit project. Zijn zoektocht duurde twee jaar, vanaf 2001 tot december 2003, toen het vierde lid van Il Divo, de Amerikaanse tenor David Miller zijn contract ondertekende. Inmiddels heeft Il Divo meer dan 30 miljoen albums verkocht, 160 gouden en platina albums in 33 landen op hun naam staan.

De kaartverkoop voor het concert start woensdag 27 maart om 10:00. Reguliere kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €58,80. Kaarten voor het concert van Il Divo in de Ziggo Dome koop je via deze link.

Bang om de verkoop te missen? Stel hier een ticketreminder in.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Leon Bridges

LEON BRIDGES VOOR TWEE CONCERTEN NAAR PARADISO IN MEIDe Amerikaanse soulzanger Leon Bridges komt naar Paradiso voor twee...

AFAS Live

BLUE MAN GROUP KOMT NAAR AFAS LIVE EN KONINKLIJK CIRCUS Blue Man Group is een creatieve groep van drie personen, die zwarte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.