Andrea Bocelli naar Ziggo Dome en Sportpaleis

andrea bocelli
Andrea Bocelli naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door Brittneyverhage op 19 maart 2019 - 10:48 Andrea Bocelli is een Italiaanse tenor, die zowel klassieke als populaire muziek zingt. Bocelli werd ontdekt door Zucchero toen deze een tenor zocht voor de demo van Miserere. Uiteindelijk nam Zucchero het nummer op met Luciano Pavarotti, maar Andrea Bocelli begeleidde Zucchero op zijn internationale concerttour.

Het concert in Amsterdam maakt onderdeel uit van een lange tournee ter promotie van Bocelli’s laatste album ‘’, dat in oktober verscheen. Het eerste deel van zijn optreden is klassiek en bevat aria’s uit opera’s, in het tweede deel komen de populaire hits van de Italiaanse zanger aan bod. Op 28 maart 2020 komt hij naar Ziggo Dome en op 21 maart 2020 komt hij naar Sportpaleis.

De shows:
21-03-2020 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)
28-03-2020 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

Tickets voor het concert in de Ziggo Dome gaan in de verkoop op vrijdag 22 maart 2019 om 11 uur en tickets voor Andrea Bocelli in Sportpaleis zijn vandaag in de verkoop gegaan.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Effenaar_logo news

ANNEKE VAN GIERSBERGEN MET JUBILEUMSHOW NAAR EFFENAARFrontvrouw van The Gathering, Aqua de Annique, VUUR en solo sinds enkele...

Jack White 1

THE RACONTEURS OOK NAAR BRUSSEL Deze zomer is de band The Raconteurs te zien op Best Kept Secret 2019....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.