Julia Michaels naar La Madeleine en Melkweg

Julia Michaels news_groot
Julia Michaels naar La Madeleine en Melkweg
Door op Bij de naam Julia Michaels zal niet direct een bel rinkelen, maar deze 25-jarige Amerikaanse schreef al nummers voor onder meer Selena Gomez, Ed Sheeran, Demi Lovato, Linkin Park, Fifth Harmony, Shawn Mendes en Britney Spears en werkte samen met o.a. James Bay, 5SOS, Clean Bandit en Kygo. Met laatstgenoemde bracht ze in 2016 het nummer “Carry Me” uit, wat uiteindelijk zorgde voor haar doorbraak bij het grote publiek.

Vanaf dat moment stegen de streams naar grote hoogte en mocht ze meerdere platina platen in ontvangst nemen. Daarnaast werd ze in 2018 genomineerd voor twee Grammy Awards. Verder stond ze in het voorprogramma van namen als Shawn Mendes, Niall Horan en Maroon 5.

Nu gaat ze zelf touren en staat ze op de planken van La Madeleine in Brussel (20 september) en in de Max zaal van Melkweg (21 september).

Tickets gaan vanaf 15 maart om 11 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor de Belgische show kost je 27,70 euro en voor een ticket in de Melkweg ben je 28,75 euro kwijt.


BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Julia Michaels in La Madeleine
Tickets Julia Michaels
KIES TICKET
vr 20 sep
JULIA MICHAELS
La Madeleine, Brussel
za 21 sep
Julia Michaels
Melkweg, Amsterdam
Vondelkerk news

KIEFER SUTHERLAND NAAR VONDELKERKVan de Canadese Hollywood-ster Kiefer Sutherland , onder andere bekend van...

Nick Murphy news

PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUE VOOR NICK MURPHY De Australische zanger en muzikant Nick Murphy , voorheen bekend als Chet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.