Cat Power terug naar Paradiso in juli

cat power groot
Cat Power terug naar Paradiso in juli
Door Brittneyverhage op 26 februari 2019 - 11:06 Cat Power is een dame met veel talenten. Ze is singer-songwriter, multi-instrumentalist, actrice en model. Haar grote doorbraak vierde ze in 1998 met het album 'Moon Pix', dat door de pers met vier- en vijf sterren recensies werd beloond. In 2003 nam ze 'You Are Free' op, een album met eigen werk waarop onder andere Eddie Vedder en Dave Grohl meespeelden.

Cat heeft al meerdere shows gegeven in Paradiso, Ancienne Belgique, TivoliVredenburg en De Rome. Ook stond ze op onder meer Coachella, Roskilde Festival en Glastonbury Festival. Na een solo-optreden in 2017, keert Marshall nu terug naar Paradiso met haar volledige band op woensdag 10 juli 2019.

Tickets voor dit concert gaan in de verkoop op donderdag 28 februari 2019 om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen. Wil je ook een reminder ontvangen als de ticketverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email krijgt als de ticketverkoop in gaat. De ticketprijs is 34 euro.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rivierenhof

WOLFMOTHER, NILS FRAHM, MAVIS STAPLES EN MEER NAAR...In het Openluchttheater Rivierenhof zijn deze zomer weer concerten te vinden...

the kelly family1

THE KELLY FAMILY MET '25 YEARS - OVER THE HUMP' TOUR... Na de grote comeback van de Iers-Amerikaanse popfolkgroep The Kelly Family...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.