Father John Misty en José González naar Caprera

review: Father John Misty - 25/05 - TivoliVredenburg Father John Misty
Father John Misty en José González naar Caprera
Door op Op 6 augustus 2019 presenteert Patronaat Father John Misty en José González in Caprera. Father John Misty bracht onder zijn echte naam Joshua Tillman eerder al een flink aantal albums uit en in 2008 werd hij de drummer van de indie band Fleet Foxes. In 2012 ging hij weg uit de band en vanaf dat moment stond hij bekend onder de naam Father John Misty.

Hij speelt samen met de folkzanger José González in het openluchttheather Caprera. In 2015 bracht José González zijn album 'Vestiges & Claws' uit. González werd bekend toen zijn nummer Heartbeats werd gebruikt in een reclame van Sony.

De tickets gaan in de verkoop op vrijdag 1 maart om 09:00 en kosten € 43,-. Via deze link koop je tickets voor Father John Misty en Jose José González in Caprera.

Ben je bang de voorverkoop van dit concert te missen? Stel dan een ticket-reminder in.

Foto: Father John Misty door Anne-Marie Kok





Billy Corgan Smashing Pumpkins

BILLY CORGAN IN JUNI 2019 NAAR UTRECHTSE...Op dinsdag 25 juni komt Billy Corgan naar TivoliVredenburg in Utrecht. Billy...

Magic Numbers, the

THE MAGIC NUMBERS VOOR ZEVEN CONCERTEN NAAR BENELUX Het is een paar jaar geleden dat we voor het laatst iets hoorden van The...

REACTIES

Avatar RobZ
di 26 feb 2019 15:37

RobZ Dit is wel echt een hele fijne combinatie!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.