Greta Van Fleet stelt hele tour uit naar najaar

greta van fleet
Greta Van Fleet stelt hele tour uit naar najaar
Door Cartman91 op 22 februari 2019 - 12:07 De Amerikaanse band Greta van Fleet, veelal vergeleken met Led Zeppelin, heeft de hele Europese tour uitgesteld naar het najaar zo laat de band in een statement op Facebook weten (zie hieronder).

Reden hiervoor is dat de band al lang en veel aan het touren is geweest, wat zowel zijn fysieke als mentale tol van de bandleden eist. De band last dan even een rustperiode in, maar zal de tour in het najaar inhalen. Voor een deel van de shows zijn de nieuwe data zelfs al bekend, waaronder die in de Antwerpse Lotto Arena!

Dit concert zal ingehaald worden op 15 november. Reeds gekochte tickets blijven geldig, ook kan je natuurlijk nog een kaartje kopen. Voor het optreden in AFAS Live is nog geen nieuwe datum bekend, maar deze zal morgen (23 februari) bekend worden gemaakt.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Navarone

NAVARONE KONDIGT NIEUWE TOUR AAN IN O.A DE VORSTIN...De band Navarone , vooral bekend van hun deelname aan The Voice Of Holland,...

jelle paulusma

JELLE PAULUSMA KONDIGT ZIJN NIEUWE TOUR AAN O.A... De singer-songwriter en multi-instrumentalist Jelle Paulusma heeft weer een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.