Lewis Capaldi komt naar TivoliVredenburg en La Madeleine

Lewis Capaldi
Lewis Capaldi komt naar TivoliVredenburg en La Madeleine
Door op De Schotse singer-songwriter Lewis Capaldi stond eind 2017 in zo ongeveer elke lijst met artiesten om in de gaten te houden voor 2018. Dat kwam mede door het succes van zijn nummer Bruises, dat razendsnel 25 miljoen streams haalde op Spotify en Capaldi een platencontract bij Virgin opleverde. Capaldi staat op donderdag 24 oktober 2019 in La Madeleine en vrijdag 25 oktober 2019 in TivoliVredenburg.

Eerder heeft Lewis in Paradiso en Bitterzoet gestaan en op 10 maart 2019 staat hij in de Ziggo Dome als support act van Bastille. Op 17 mei 2019 brengt hij zijn debuut-album 'Divinely Uninspired To A Hellish Extent' uit.

De shows:
24-10-2019 - La Madeleine, Brussel (tickets)
25-10-2019 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Tickets gaan in de verkoop vanaf vrijdag 22 februari 2019. Via bovenstaande links kan je tickets kopen. Tickets voor de show in La Madeleine kosten 24.70 euro en voor de show in TivoliVredenburg kosten tickets 22.35 euro. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor het concert in La Madeleine en hier voor TivoliVredenburg.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Lewis Capaldi in La Madeleine
Tickets Lewis Capaldi
KIES TICKET
do 24 okt
LEWIS CAPALDI
La Madeleine, Brussel
€ 22,00
vr 25 okt
Lewis Capaldi
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 19,00
Paradiso logo nieuw

EXCLUSIEVE SHOW IN PARADISO EN NIEUW ALBUM VOOR THE...Het Amerikaanse The Allman Betts Band , bestaande uit zonen van Gregg Allman...

Caro Emerald Live At Amsterdamse Bos news

CARO EMERALD TREEDT OP TIJDENS LIVE AT AMSTERDAMSE BOS Komende zomer zal er weer een reeks concerten in het Amsterdamse Bos gegeven...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.