Edison-winnaar Di-rect naar Carré

di-rect
Edison-winnaar Di-rect naar Carré
Door Brittneyverhage op 14 februari 2019 - 17:44 Di-rect is een Nederlandse band met als genres alternative-rock,hardrock en rock.

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT zich voor altijd geprofileerd als een veelzijdige en een dynamische band.

Het met een Edison onderscheiden album Rolling with the Punches is de naamgever voor deze theatertour van DI-RECT. De jury waardeerde het lef van de band en benadrukte met deze Edison in de categorie rock, de waardering voor constante vernieuwing.Di-rect komt op zaterdag 14 september 2019 naar Koninklijk Theater Carre.

Tickets gaan in de verkoop op zaterdag 16 februari 2019 om 10:00 uur. Via deze link kan je tickets kopen


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

THE PAPER KITES KEERT IN DECEMBER TERUG NAAR PARADISOGisteren stond de Australische band The Paper Kites nog in Paradiso Noord....

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. 30 SECONDS TO... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.