Winnen: 2x2 kaarten voor Afro-Cuban All Stars in Q-Factory

Afro-Cuban All Stars
Winnen: 2x2 kaarten voor Afro-Cuban All Stars in Q-Factory
Door op Afro-Cuban All Stars staat bekend om hun combinatie van verschillende Latijns-Amerikaanse (dans)stijlen zoals mambo, cha cha, rumba en son montuno. Met vier nominaties voor een Grammy Award en talloze succesvolle platen zijn ze één van de grootste bands die Cuba ooit heeft voortgebracht. Ruim twintig jaar geleden maakte muzikant en producer Juan de Marcos González de groep en de muziekstijl wereldberoemd.

Op 27 februari is Afro-Cuban All Stars te bewonderen in Q-Factory. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Afro-Cuban All Stars'.

Deze winactie loopt tot en met 20 februari.
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. 30 SECONDS TO...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Concert

CONCERTEN EN ACTIVITEITEN OP VALENTIJNSDAG Vandaag is het weer Valentijnsdag en dat betekent dat je jouw valentijn flink...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.