Typhoon geeft openluchtconcert in Slottuin Zeist

review: ParkCity Live 2016 Typhoon
Typhoon geeft openluchtconcert in Slottuin Zeist
Door Danique_MG op 14 februari 2019 - 12:44 Poppodium de Peppel, Slot Zeist en TivoliVredenburg organiseren meerdere openluchtconcerten in het Slottuintheater. Nu is er bekendgemaakt dat Typhoon op 14 augustus in de tuin een akoestische optreden zal geven. In deze unieke tuin heb je uitzicht op Slot Zeist. Er is een zittribune aanwezig en daarom zullen er alleen zitplaatsen beschikbaar zijn voor dit concert.

Typhoon is een Nederlandse rapper getekend bij hip-hop platenlabel Top Notch. Het tweede album, Lobi da basi (2014), verscheen 7 jaar na zijn debuutalbum. Enkele nummers werden in zowel Nederland als Suriname populair. In de tussentijd is het redelijk stil geweest. Toch blijft de rapper optredens geven, zoals het aankomende openluchtconcert in Slottuin Zeist.

Het concert is één van de intieme concerten die Typhoon geeft. Zo kondigde hij aan het begin van dit jaar aan dat hij ook naar onder meer het Natuurtheater Oisterwijk komt.

De ticketverkoop voor het openluchtconcert in Slottuin Zeist is al begonnen. De tickets kosten 35,10 euro. Tickets voor Typhoon zijn hier verkrijgbaar.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Concert

CONCERTEN EN ACTIVITEITEN OP VALENTIJNSDAGVandaag is het weer Valentijnsdag en dat betekent dat je jouw valentijn flink...

Ronnie Flex news

RONNIE FLEX, WENDE, YVES BERENDSE EN HAEVN NAAR CAPRERA Het diverse programma van Caprera is weer aangevuld met mooie nieuwe namen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.