The Sugarhill Gang met Grandmaster Melle Mel & Scorpio naar Q-Factory Amsterdam

The Sugarhill Gang
The Sugarhill Gang met Grandmaster Melle Mel & Scorpio naar Q-Factory Amsterdam
Door op The Sugarhill Gang is een hiphop-trio uit New Jersey in de genres old-school, hiphop en funk. Sinds hun doorbraak met de track 'Rapper's Delight' in 1979 hebben ze een groot succes. De Sugarhill Gang werdt ontdekt door Sylvia Robinson die samen met haar echtgenoot Joe Robinson een platenmaatschappij Sugarhill Records oprichtte. Wereldwijd zijn er meer dan 12 miljoen platen verkocht.

The Sugarhill Gang staan met Grandmaster Melle Mel & Scorpio op zaterdag 8 juni in de Q-Factory in Amsterdam. Het concert begint om 20:30 uur. Eerder kondigde Q-Factory al shows aan van Grandmaster Flash en Kurtis Blow. Met de toevoeging van The Sugarhill Gang en Grandmaster Melle Mel & Scorpio aan het rijtje hiphop-helden zijn het mooie tijden voor de liefhebber.

Tickets voor het concert van The Sugarhill Gang met Grandmaster Melle Mel & Scorpio zijn sinds vandaag in de verkoop gegaan. Tickets kosten 29.75 euro. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert van The Sugarhill Gang met Grandmaster Melle Mel & Scorpio.
Hozier

AFAS LIVE EN KONINKLIJK CIRCUS VOOR HOZIERDe Ierse muzikant Hozier , bekend van zijn grote hit Take me to church...

Lucas Hamming

LUCAS HAMMING SPEELT ROCKOPERA TOMMY IN... Lucas Hamming staat binnenkort in het Concertgebouw in Amsterdam met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.