Kris Kristofferson and The Strangers komen naar Nederland

review: Kris Kristofferson - 20/06 - TivoliVredenburg Kris Kristofferson
Kris Kristofferson and The Strangers komen naar Nederland
Door op Vandaag is bekendgemaakt dat de Amerikaanse groep Kris Kristofferson and The Strangers op 11 Juni 2019 naar De Oosterpoort in Groningen komen. De show maakt deel uit van een tour waar The Strangers hem ondersteunen.

Kris Kristofferson is een Amerikaanse country-songwriter, zanger en acteur. Hij is voornamelijk bekend geworden door zijn tracks 'Me and Bobby McGee', 'Sunday Mornin', 'Comin Down' en 'Help Me Making It Through the Night'. Kris heeft in totaal 49 albums uitgebracht.
Zijn acteercarrière kwam in 1996 in een stroomversnelling toen John Sayles hem vroeg voor de rol van de corrupte Texaanse sheriff in de film 'Lone Star’. Kristofferson bewees met die rol een veelzijdig acteur te zijn, waarna hij voor films als 'Blade’, 'Payback’ en Tim Burtons remake van 'Planet of the Apes’ gevraagd werd.

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 15 februari 2019 om 10:00 uur. De ticketprijs is 42,50 euro. Via deze link kan je voor Kris Kristofferson and The Strangers tickets kopen.

Sacred Reich

SACRED REICH KOMT NAAR GEBR. DE NOBEL EN CACAOFABRIEKDe Amerikaanse thrashmetalband Sacred Reich komt met de Europese tour, die...

Ho99o9 news

MELKWEG, PAASPOP EN LES NUITS BOTANIQUE VOOR HO99O9 Het Amerikaanse duo Ho99o9 (spreek uit als 'horror') komt weer eens naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.