A Tribute to 2016 krijgt tweede concert op Live at Amsterdamse Bos

Live At Amsterdamse Bos
A Tribute to 2016 krijgt tweede concert op Live at Amsterdamse Bos
Door op A Tribute to 2016 geeft op zondag 26 mei 2019 een tweede optreden in het Amsterdamse Bos. De tickets voor de eerste show op zaterdag 25 mei waren zo snel uitverkocht dat er besloten is tot een tweede show.

Live at Amsterdamse Bos kreeg in het verleden al bezoek van onder andere Little Steven, the Disciples of Soul, alt-J, Graham Nash, Typhoon en vele andere artiesten uit meerder landen. Voor komend jaar is bekendgemaakt dat Band of Horses, De Dijk, de Edwin Evers Band, Paul Carrack en Douwe Bob optreden. Binnenkort worden er nog meer namen bekendgemaakt.

Tickets voor de tweede show van A tribute to 2016 gaan in de verkoop op vrijdag 8 februari 2019 om 10:00 uur. Klik hier voor de link van de ticketverkoop. Losse tickets worden verkocht voor 28,50 euro per stuk, je hebt ook nog de optie om een groepticket te kopen die gaan per 4 personen en kosten 88,50 euro. Zou je een reminder willen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Je kan hier klikken op de link als je een reminder wilt.

Paradiso logo nieuw

LIVE NA MEER DAN 10 JAAR TERUG IN PARADISOVandaag is er een extra concert van LIVE aangekondigd. Ed Kowalczyk en zijn...

heideroosjesnews.jpg

LAATSTE JUBILEUMSHOW VAN HEIDEROOSJES IN PARADISO De Heideroosjes viert dit jaar het 30-jarig bestaan van de band. Eerdere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.