Hugh Jackman naast Ziggo Dome ook te zien in Sportpaleis

hugh jackman
Hugh Jackman naast Ziggo Dome ook te zien in Sportpaleis
Door RobZ op 05 februari 2019 - 10:16 Eind vorig jaar maakte de populaire Australische film- en theateracteur Hugh Jackman bekend dat hij voor het eerst op wereldtournee gaat in het kader van zijn 'The Man. The Music. The Show.’ tournee. Op 17 mei is Jackman te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Vandaag wordt bekend dat de acteur ook Antwerpen aandoet. Op 12 mei (moederdag) speelt Hugh Jackman in het Sportpaleis. Samen met een live-orkest zal hij muziek brengen uit The Greatest Showman, Les Misérables, The Boy From Oz en vele andere Broadway- en filmklassiekers.

Bij het grote publiek staat Jackman vooral bekend als Wolverine uit de filmserie X-Men, maar al van in het begin van zijn carrière staat hij ook op de planken in verschillende theaterproducties zoals Belle en het Beest, Sunset Boulevard en The Boy From Oz.

Tickets voor Hugh Jackman in het Sportpaleis gaan op vrijdag 8 mei om 10:00 uur in de voorverkoop. Kaarten kosten 40, 52, 75 en 89 euro. Via deze link koop je ook tickets voor Hugh Jackman in het Sportpaleis. Wil je een herinnering ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan. Hier stel je een reminder in.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mariah Carey3

MARIAH CAREY NAAR AMSTERDAM MET NIEUW ALBUM 'CAUTION' Mariah Carey start in mei met een nieuwe Europese tour ter promotie van...

BZB

BZB (BAND ZONDER BANAAN) STOPT NA 2019 MET TOUREN De heren van BZB (Band Zonder Banaan) kondigen aan dat 2019 hun laatste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.