Yungblud naar Paradiso en Ancienne Belgique

review: Dauwpop 2018 Yungblud
Yungblud naar Paradiso en Ancienne Belgique
Door op De jonge Dominic Harrison, inmiddels al veel beter bekend als Yungblud heeft weer een drukke festivalzomer voor de boeg. Inmiddels zijn er al shows op Rock Werchter, Sziget en Reading/Leeds bevestigd. Maar daarna gaat hij niet op zijn lauweren rusten. In oktober komt er gewoon een nieuwe clubtour. Deze komt op 27 oktober langs in Paradiso en een dag later, 28 oktober dus, is Ancienne Belgique aan de beurt.

Yungblud viel als kleuter met zijn neus in de muzikale boter. Zijn opa handelde in vintage gitaren en zijn vader zat in de jaren '70 in de band T-Rex. Hij werd bedolven onder de muziek van The Beatles, The Clash, The Jam en Bob Dylan. Zelf klinkt hij als een jonge Alex Turner (Arctic Monkeys, The Last Shadow Puppets), maakt hij catchy Britrock met een punkattitude en schopt hij maar wat graag tegen de gevestigde orde.

Tickets voor de twee concerten van Yungblud gaan woensdag 6 februari in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in Paradiso kost 23 euro en is te koop via deze link. Wil je liever naar de Ancienne Belgique in Brussel? Hier bestel je een ticket voor Yungblud in de AB. Je bent dan wel 4 euro meer kwijt.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier stel je ticketreminders in voor het concert in Paradiso en Ancienne Belgique.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Yungblud in Paradiso
Tickets Yungblud
KIES TICKET
zo 27 okt
Yungblud
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00 - 20,00
ma 28 okt
Yungblud
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 27,00
BZB

BZB (BAND ZONDER BANAAN) STOPT NA 2019 MET TOURENDe heren van BZB (Band Zonder Banaan) kondigen aan dat 2019 hun laatste...

frank Zappa

HOLOGRAMCONCERT FRANK ZAPPA (MET O.A. STEVE VAI) OOK... Afgelopen week berichtten we al over het hologramconcert van Frank Zappa...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.