Hologramconcert Frank Zappa (met o.a. Steve Vai) ook naar Amsterdam

Frank Zappa
Hologramconcert Frank Zappa (met o.a. Steve Vai) ook naar Amsterdam
Door op Afgelopen week berichtten we al over het hologramconcert van Frank Zappa dat op 16 mei in Oostende gehouden gaat worden. Vandaag wordt duidelijk dat ook Nederland aangedaan wortdt en wel op vrijdag 17 mei. Tijdens het concert wordt Frank Zappa opnieuw tot leven gebracht, vergezeld door zijn trouwe bandleden en een aantal speciale gasten als Steve Vai, Ian Underwood en Napoleon Murphy Brock.

Het hologramconcert bestaat uit een mix van livebeelden en visuals van Frank, die samen komen met zijn complexe muziek. Zappa maakte muziek in verschillende genres, van klassiek, jazz en rhythm-and-blues naar pop en funk. In bekende hits als 'Bobby Brown Goes Down', 'Watermelon In Easter Hey' en 'Peaches En Regalia' is zijn muziekstijl goed terug te horen.

Tickets voor The Bizarre World of Frank Zappa gaan op vrijdag 8 februari om 10:00 's ochtends in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar rond vanaf €61,-. Via deze link koop je tickets voor The Bizarre World of Frank Zappa in Amsterdam.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor The Bizarre World of Frank Zappa.Yungblud

YUNGBLUD NAAR PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUEDe jonge Dominic Harrison, inmiddels al veel beter bekend als Yungblud...

Douwe Bob

DOUWE BOB TOEGEVOEGD AAN LIVE AT AMSTERDAMSE BOS... Douwe Bob geeft op zondag 14 juli een optreden in het Amsterdamse Bos. Hij...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.