Douwe Bob toegevoegd aan Live at Amsterdamse Bos Theater

review: Douwe Bob - 25/03 - Afas Live Douwe Bob
Douwe Bob toegevoegd aan Live at Amsterdamse Bos Theater
Door op Douwe Bob geeft op zondag 14 juli een optreden in het Amsterdamse Bos. Hij is de achtste artiest die wordt aangekondigd voor een zomerconcert aldaar. Eerder werd al aangekondigd dat A Tribute to 2016, John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, de Edwin Evers Band en Peter Doherty & The Puta Madres in Amstelveen zullen spelen. De concerten van Edwin Evers Ban en De Dijk zijn inmiddels uitverkocht.

Douwe Bob won in 2012 De beste singer-songwriter van Nederland, bereikte in 2016 de finale van het Eurovisiesongfestival, scoorde samen met Anouk een grote hit met ‘Hold Me’ en is al jaren veel te zien in de clubs en op festivals. De ras-Amsterdammer brengt nu ook zijn kenmerkende countryrock/americana sound naar Live At 2019.

De kaartverkoop voor het concert van Douwe Bob in het Amsterdamse Bos start vrijdag 8 februari om 10:00 uur. Een ticket kost je 31 euro en is via deze link te koop. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier stel je een ticketreminder in voor Douwe Bob in het Amsterdamse Bos.

Komende maanden is Douwe Bob ook nog te zien in onder andere de Groene Engel, Mezz, Fluor, Volt en Metropool. Hier vind je een complete lijst van alle shows die Douwe Bob nog gaat geven.


BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Douwe Bob in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets Douwe Bob
KIES TICKET
zo 14 jul
Live At Amsterdamse Bostheater Douwe Bob
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 31,00
zo 14 jul
Picknickbox Amsterdamse Bos - Douwe Bob
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 38,50
frank Zappa

HOLOGRAMCONCERT FRANK ZAPPA (MET O.A. STEVE VAI) OOK...Afgelopen week berichtten we al over het hologramconcert van Frank Zappa...

krezip8

KREZIP GEEFT OOK DERDE CONCERT IN ZIGGO DOME De comeback van Krezip gaat niet onopgemerkt voorbij. De band uit Tilburg...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.