Concertgebouw organiseert 50 jaar na dato herdenkingsconcert Bed-In van John Lennon & Yoko Ono

John Lennon
Concertgebouw organiseert 50 jaar na dato herdenkingsconcert Bed-In van John Lennon &...
Door MichaelaHendriksen op 01 februari 2019 - 16:00 Op woensdag 3 april presenteert Het Concertgebouw te Amsterdam een tribute concert rond de Bed-In for Peace van John Lennon en Yoko One, dat dit jaar precies 50 jaar geleden is. Marike Jager, Maaike Ouboter, Bertolf en Yorick van Norden brengen samen met special-guest Mark Lewisohn een muzikale ode aan het stel.

John Lennon en Yoko Ono sloten zich in 1969 een week lang op in het Amsterdamse Hilton Hotel. Het pasgetrouwde stel probeerde met hun actie een statement te maken voor wereldvrede. Tijdens de show vinden er naast de muzikale ode, ook een aantal interviews plaats met mensen die bij deze bijzondere gebeurtenis waren.

Tickets voor het Bed-In For Peace tribute concert in Concertgebouw zijn al in de voorverkoop gegaan en verkrijgbaar vanaf €25,-. Via deze link koop je tickets voor het Bed-in For Peace tribute concert.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Parov Stelar

CONCERT VAN PAROV STELAR IN AFAS LIVE VERPLAATSTZojuist is er bekend gemaakt dat het concert van Parov Stelar op donderdag...

carre

WOODY ALLEN VOOR JAZZCONCERT RICHTING CARRÉ Woody Allen & The Eddy Davis New Orleans Jazz Band begint zijn Europese...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.