Woody Allen voor jazzconcert richting Carré

Woody Allen
Woody Allen voor jazzconcert richting Carré
Door RobZ op 01 februari 2019 - 12:10 Woody Allen & The Eddy Davis New Orleans Jazz Band begint zijn Europese tour met een concert in Amsterdam. De beroemde filmmaker is klarinettist en brengt met The Eddy Davis New Orleans Jazz Band, op maandag 24 juni een bezoek aan Carré.

De show wordt geïmproviseerd zonder een vaste setlist en bestaat uit een gevarieerde collectie vroege twintigste-eeuwse liedjes, hymnes, blues, geïnspireerd op het werk van op artiesten zoals Sidney Bechet, George Lewis , Johnny Dodds, Jimmie Noone en Louis Armstrong. Woody Allen komt voor het eerst in 10 jaar als muzikant naar Nederland voor een optreden. In 2008 stond hij in Paradiso. Het was de bedoeling dat Woody Allen toen in de Heineken Music Hall zou spelen, maar dit concert werd verplaatst.

De goedkoopste kaarten voor het concert in Carré kosten 110 euro (inclusief servicekosten en restauratie fee) en zijn te koop via deze link. Er zijn ook tickets van 135 euro (rang 1) en 160 euro (rang 1+). Wil je een mail ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bed-in For Peace

CONCERTGEBOUW ORGANISEERT 50 JAAR NA DATO...Op woensdag 3 april presenteert Het Concertgebouw te Amsterdam een tribute...

krezip news.gif

TWEEDE ZIGGO DOME SHOW VOOR KREZIP Krezip kondigt een extra show aan in de Ziggo Dome. Deze week werd bekend dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.