Better Oblivion Community Center op de planken van Paradiso en De Roma

Better Oblivion Community Center
Better Oblivion Community Center op de planken van Paradiso en De Roma
Door MichaelaHendriksen op 30 januari 2019 - 14:50 Begin mei komt het duo van Better Oblivion Community Center naar Nederland en België. Op dinsdag 7 mei staan ze op het podium van Paradiso te Amsterdam en op woensdag 8 mei geven ze een concert in De Roma te Antwerpen.

Phoebe Bridgers en Conor Oberst (Bright Eyes) vormen samen het ultieme folkrock duo. Begin 2019 verscheen hun eerste zelf getitelde album, met daarop charmante melodieën en bijtende teksten. Naast het nieuwe album, zal ook de recente single 'Symposium Message' ten gehore komen.

De shows:
07-05-2019 - Paradiso te Amsterdam (tickets)
08-05-2019 - De Roma te Antwerpen (tickets)

Tickets voor de shows van Better Oblivion Community Center zijn verkrijgbaar rond de €24,- en €33,- via de bovenstaande links. De ticketverkoop start op vrijdag 1 februari.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Better Oblivion Community Center in Paradiso en De Roma.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nora Fischer en Marnix Dorrestein

NORA FISCHER & MARNIX DORRESTEIN NAAR PAARD, HET...In april geven Nora Fischer en Marnix Dorrestein drie shows in Nederland....

Nouvelle Vague1

NOUVELLE VAGUE VIERT 15-JARIG JUBILEUM IN Q-FACTORY Op zondag 9 juni komt Nouvelle Vague naar Q-Factory te Amsterdam. De show...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.