Hologramconcert The Bizarre World of Frank Zappa (met o.a. Steve Vai) naar Kursaal Oostende

Steve Vai
Hologramconcert The Bizarre World of Frank Zappa (met o.a. Steve Vai) naar Kursaal...
Door MichaelaHendriksen op 30 januari 2019 - 13:22 Op donderdag 16 mei staat Kursaal Oostende in het teken van het hologramconcert The Bizarre World of Frank Zappa. Tijdens het concert wordt Frank Zappa opnieuw tot leven gebracht, vergezeld door zijn trouwe bandleden en een aantal speciale gasten als Steve Vai, Ian Underwood en Napoleon Murphy Brock.

Het hologramconcert bestaat uit een mix van livebeelden en visuals van Frank, die samen komen tot een verbazingwekkend beeld van zijn complexe muziek. Zappa maakte muziek in verschillende genres, van klassiek, jazz en rhythm-and-blues naar pop en funk. In bekende hits als 'Bobby Brown Goes Down', 'Watermelon In Easter Hey' en 'Peaches En Regalia' is zijn muziekstijl goed terug te horen.

Tickets voor The Bizarre World of Frank Zappa gaan op vrijdag 1 februari om 10:00 's ochtends in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar rond vanaf €45,-. Via deze link koop je tickets voor The Bizarre World of Frank Zappa.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor The Bizarre World of Frank Zappa.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nouvelle Vague1

NOUVELLE VAGUE VIERT 15-JARIG JUBILEUM IN Q-FACTORYOp zondag 9 juni komt Nouvelle Vague naar Q-Factory te Amsterdam. De show...

Bear's Den

BEAR'S DEN NAAR DE OOSTERPOORT, PARADISO EN... De Britse folkrockband Bear's Den komt in april naar Nederland en België....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.