Marcus Miller naar Paradiso en TivoliVredenburg

Marcus Miller
Marcus Miller naar Paradiso en TivoliVredenburg
Door MichaelaHendriksen op 29 januari 2019 - 11:20 De multi-instrumentalist Marcus Miller komt naar Nederland voor twee shows. Op woensdag 5 juni is hij te zien in Paradiso te Amsterdam en op donderdag 6 juni staat hij op de planken van TivoliVredenburg.

Marcus Miller behoort al jaren tot de internationale muziektop. Hij heeft bijgedragen aan meer dan vijfhonderd projecten, waarbij hij heeft samengewerkt met onder meer Eric Clapton, Aretha Franklin en Jay-Z. Dat Miller talent heeft, bewijst hij opnieuw met zijn recent uitgebrachte album 'Laid Back', waarop Miller hip-hop, trap, soul, funk, R&B en jazz samenbrengt.

De concerten:
05-06-2019 - Paradiso te Amsterdam (tickets)
06-06-2019 - TivoliVredenburg te Utrecht (tickets)

Tickets voor Marcus Miller in Paradiso en TivoliVredenburg gaan op woensdag 30 januari om 10:00 's ochtends in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar vanaf €32,91.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Marcus Miller in Paradiso en TivoliVredenburg.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Devin Townsend

DEVIN TOWNSEND OP DE PLANKEN VAN 013Op zondag 17 november komt Devin Townsend naar 013 te Tilburg. De show...

Bökkers

HENDRIK JAN BÖKKERS TE GAST BIJ BEHIND THE MUSIC IN... Op donderdag 25 april vindt de eerste Hengelose editie van Behind the Music...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.