Winnen: 2x2 kaarten voor Oi Va Voi in Patronaat

Oi Va Voi (bezetting 2019)
Winnen: 2x2 kaarten voor Oi Va Voi in Patronaat
Door sjoertb op 24 januari 2019 - 11:53 Het Londonse Oi Va Voi mengt Joodse volksmuziektradities uit Oost Europa en geluiden van de bruisende Engelse dance scene om eigenzinnige nummers te creëren die ontroeren en inspireren. De groep mocht eerder al optreden in de Alpha-tent op Lowlands en op Sziget Festival.

Op 15 februari is Oi Va Voi te bewonderen in Patronaat met DJ Guzz als voorprogramma. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Oi Va Voi'.

Deze winactie loopt tot en met 30 januari.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Winne

WINNE ZET TOUR DOOR - 'FEIS ZOU DENK IK NIET ANDERS... Winne stond begrijpelijkerwijs voor een moeilijke keuze na het verlies van...

andrerieunews

EXTRA CONCERT VAN ANDRÉ RIEU OP HET VRIJTHOF André Rieu zal een extra concert geven deze zomer op het Vrijthof in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.