Foals in mei naar Paradiso en Ancienne Belgique

foalsdtrh
Foals in mei naar Paradiso en Ancienne Belgique
Door RobZ op 21 januari 2019 - 22:28 Foals gaat in mei op tour langs de Europese podia! We wisten al dat Foals te zien zou zijn op festivals als Rock am Ring, Down the Rabbit Hole en Northside. De Britse band komt dit jaar met maar liefst twee albums uit, waarvan de eerste ‘Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1’ heet. De eerste single van dit album getiteld 'Exits' is vandaag uitgekomen.



Foals maakt hypnotiserende en catchy indierock, met uitstapjes naar postpunk, new wave, afropop en zelfs dance. Dit heeft de band geen windeieren gelegd. Foals verkocht maar liefst 1,7 miljoen platen en een half miljard streams. Op zondag 12 mei 2019 staat Foals in de Ancienne Belgique te Brussel. Een week later, 19 mei 2019 dus, is Paradiso in Amsterdam aan de beurt.

Op het podium zien we bassist Walter Gervers niet terug. Frontman Yannis Philippakis zet zijn muzikale reis voort in het gezelschap van Jimmy Smith (gitaar), Jack Bevan (drums) en Edwin Congreave (keys).

De kaartverkoop voor de concerten van Foals begint op vrijdag 1 februari om 9:00 uur. Via deze link koop je kaarten voor het Foals concert in Ancienne Belgique. Een ticket voor dit concert kost je 35 euro. We kunnen je mailen als de voorverkoop begint. Hier stel je een reminder in.

Ook de tickets voor het Foals concert in Paradiso gaan vanaf 1 februari 9:00 uur precies over de toonbank. Via deze link koop je tickets voor Foals in Paradiso. Er in Amsterdam bij zijn, kost je 40 euro exclusief lidmaatschap. Wil je een mail ontvangen als dit concert in de voorverkoop gaat? Hier kan je dat regelen.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Drake

DRAKE NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS IN APRILOp 23, 25 en 26 april komt de Canadese rapper Drake naar Ziggo Dome te...

Walking On Cars

WALKING ON CARS RICHTING PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUE Op woensdag 8 mei komt Walking On Cars naar Nederland voor een show in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.