Matteo Myderwyk naar Pllek voor een liggend concert

Matteo Myderwyk
Matteo Myderwyk naar Pllek voor een liggend concert
Door op In het kader van National Pianoday geeft de Amsterdamse pianist Matteo Myderwyk op 31 maart een liggend concert in Pllek te Amsterdam. Tijdens het optreden speelt de pianist zijn nieuwe album 'Ataraxia', dat hij op 11 januari heeft gereleased.

Matteo Myderwyk brengt pianostukken met de lengte, melodie en harmonie uit de popmuziek, het improvisatorische uit de jazz, het repetitieve van de dance met de techniek van een klassiek geschoolde pianist. Afgelopen jaar gaf Myderwyk shows op festivals als Down The Rabbit Hole en Grasnapolsky. Ook stond hij in het voorprogramma van Johan in Paradiso op 29 en 30 mei.

Tijdens een liggend concert bij Pllek wordt de zaal achterin het restaurant omgetoverd tot knusse lounge area vol zitzakken, dekentjes en kaarsjes. Zo kun je optimaal genieten van de pianomuziek.

Inmiddels zijn de tickets voor Matteo Myderwyk in Pllek al in de voorverkoop, de earlybird tickets zijn al uitverkocht. De reguliere tickets zijn nog wel verkrijgbaar, voor €16,- kun je via deze link een kaartje kopen.Bryan Adams

BRYAN ADAMS NAAR VORST NATIONAAL EN AHOY Op vrijdag 14 juni komt Bryan Adams naar Vorst Nationaal te Brussel. Twee...

De Vrienden van Amstel Live news

PROGRAMMA VAN VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE! 2019... Vandaag is bekend gemaakt dat onder meer Lee Towers, Guus Meeuwis en Chef'...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.