Limp Bizkit komt in juli naar 013

Limp Bizkit
Limp Bizkit komt in juli naar 013
Door MichaelaHendriksen op 10 december 2018 - 12:34 Op dinsdag 2 juli komt de Amerikaanse band Limp Bizkit naar 013 te Tilburg, dit is hun enige show in Nederland. Tevens is het de eerste aankondiging van een Europese Limp Bizkit show voor 2019.

@pinkpopfest maakt nu-metal en rapcore muziek, wat goed terug te horen is in klassiekers als 'Break Stuff', 'Take A Look Around', 'Behind Blue Eyes' en in de hit 'Rollin' (Air Raid Vehicle)'. Naast dat je deze kunt verwachten, zal er misschien hier een daar een cover gespeeld worden of een fan het podium op getrokken worden. Deze band doet namelijk alleen maar waar ze zelf zin in hebben en dit zorgt geheid voor een indrukwekkende show.

Op vrijdag 14 december om 10.00 start de voorverkoop van Limp Bizkit op 2 juli in 013 te Tilburg. Tickets voor de show kosten €55.40 en zijn verkrijgbaar via deze link.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Limp Bizkit in 013.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Beth Hart

BETH HART MET TWEE VERSCHILLENDE SHOWS NAAR AFAS LIVEZojuist is bekendgemaakt dat Beth Hart naar de AFAS Live komt volgend...

Folk Road Show

FOLK ROAD SHOW OP TOUR DOOR NEDERLAND (O.A EKKO EN... Volgend jaar mei komt Folk Road Show' met hun tour langs verschillende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.