Melkweg en La Madeleine voor reggaeton-sterren CNCO

CNCO
Melkweg en La Madeleine voor reggaeton-sterren CNCO
Door MichaelaHendriksen op 10 december 2018 - 10:20 De Latijns-Amerikaanse boyband CNCO komt op 21 maart naar Melkweg te Amsterdam en op 22 maart naar La Madeleine te Brussel. De shows staat in het teken van hun nieuwe album 'CNCO'.

CNCO brengt een mix van latin pop en reggaeton, en je kunt ze kennen van hun bekendste hit 'Reggaetón Lento’. In 2017 speelden ze maar liefst 40 uitverkochte shows in 15 verschillende landen en waren ze het voorprogramma van wereldsterren als Enrique Iglesias, Ariana Grande, Ricky Martin en Pitbull. Inmiddels mogen ze zichzelf één van de meest succesvolle nieuwkomers binnen de latin scene benoemen.

De shows:
21-03-2019 - Melkweg te Amsterdam (tickets)
22-03-2019 - La Madeleine te Brussel (tickets)

Op woensdag 12 december om 10.00 start de voorverkoop van CNCO op 21 maart in Melkweg te Amsterdam en 22 maart in La Madeleine te Brussel. Tickets voor CNCO in Melkweg kosten €28.40 en voor het concert in La Madeleine betaal je €32,-.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor CNCO in Melkweg en La Madeleine.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Folk Road Show

FOLK ROAD SHOW OP TOUR DOOR NEDERLAND (O.A EKKO EN...Volgend jaar mei komt Folk Road Show' met hun tour langs verschillende...

Charlotte de Witte

CHARLOTTE DE WITTE NAAR ROTTERDAM RAVE Op 3 februari zal de Belgische Dj en producer Charlotte de Witte haar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.