Ásgeir naar de Stevenskerk (Nijmegen) en de Duif (Amsterdam)

review: Ásgeir - 10/08 - Openluchttheater Caprera Ásgeir
Ásgeir naar de Stevenskerk (Nijmegen) en de Duif (Amsterdam)
Door op De IJslandse muzikant Ásgeir is een graag geziene gast in Nederland. In 2017 was hij te zien in TivoliVredenburg, de Oosterpoort en openluchttheater Caprera. Volgend jaar gaat hij weer op tour omdat hij in februari een nieuw album uitbrengt. Net als zijn debuut komt er een IJslandse en een Engelse versie uit. Voor dit nieuwe album slaat hij een nieuwe weg in. Er worden akoestische, stripped-down nummers aangekondigd en dat is dus heel wat anders dan de invloeden van soul en R&B die Ásgeir eerder gebruikte.

De nieuwe tour van Ásgeir voert natuurlijk langs Nederland. Op woensdag 20 februari staat Ásgeir in de Stevenskerk te Nijmegen en donderdag 21 februari doet hij de Duif in Amsterdam aan.

Tickets zijn vanaf vrijdag 7 december om 10:00 uur te koop. Een kaartje kost je 27,50 in Nijmegen en twee euro meer in Amsterdam. Hier koop je tickets voor Ásgeir in Nijmegen en hier kan je terecht voor kaarten voor het concert van Ásgeir in de Duif. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Geen probleem! Hier stel je een ticketreminder in voor het concert in Nijmegen en hier voor Amsterdam.

Alan Parsons Live Project

PARADISO, DE VEREENIGING EN ANCIENNE BELGIQUE VOOR... Alan Parsons Live Project komt met een viertal shows naar Nederland en...

barrelhouse

BARRELHOUSE VIERT JUBILEUM MET NIEUWE TOUR De bluesrock-band Barrelhouse heeft iets te vieren: dit jaar bestaat de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.