Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music met Spike

Spike Di-Rect
Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music met Spike
Door op Op 16 december vindt in het Haagse poppodium Paard een nieuwe editie van Behind The Music plaats. Deze keer is Spike uitgenodigd om te vertellen over onder meer zijn ervaringen als gitarist van Di-Rect en frontman van The Deaf.

Behind The Music wordt in samenwerking met het interview-platform FaceCulture georganiseerd. Martin Kuiper leidt de avond en laat nog niet eerder vertoonde fragmenten zien uit de interviews met Spike en prominente personen uit zijn omgeving. Bezoekers mogen vrijuit vragen stellen tijdens de avond.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Behind The Music met Spike!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Behind The Music: Spike'.

Deze winactie loopt tot en met 10 december.
barrelhouse

BARRELHOUSE VIERT JUBILEUM MET NIEUWE TOURDe bluesrock-band Barrelhouse heeft iets te vieren: dit jaar bestaat de...

Wende

WENDE OPNIEUW OP TOUR MET HAAR SHOW 'MENS' Afgelopen mei verkocht Wende al drie keer het Koninklijk Theater Carré uit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.