Anderson .Paak en The Free Nationals op weg naar AFAS Live en Lotto Arena

Anderson Paak. & The Free Nationals
Anderson .Paak en The Free Nationals op weg naar AFAS Live en Lotto Arena
deel via whatsapp
Door op Ter aanleiding van zijn onlangs verschenen plaat 'Oxnard' gaat Anderson .Paak samen met zijn band The Free Nationals op de 'Andy's Beach Club World Tour'. Tijdens de tour zullen ze op 9 maart in AFAS Live en op 10 maart in de Lotto Arena te zien zijn.

Anderson heeft met ‘Oxnard’ zijn sound geperfectioneerd en laat een veelheid aan muzikale stijlen – r&b, hip-hip, soul en dance - wonderlijk in mekaar lopen. Zijn muziekstijl is goed terug te horen in nummers als 'Bloody Waters' ft James Blake, '6 Summers' en in de single 'Tints' ft Kendrick Lamar.

Tickets voor Anderson .Paak en The Free Nationals gaan op vrijdag 7 december om 10.00 in de voorverkoop. Tickets voor Anderson .Paak en The Free Nationals in AFAS Live zijn verkrijgbaar voor €43.68. Via deze link koop je tickets voor Anderson .Paak en The Free Nationals in AFAS Live

Tickets voor Anderson .Paak en The Free Nationals in Lotto Arena zijn verkrijgbaar vanaf €36.34. Via deze link koop je tickets voor Anderson .Paak en The Free Nationals in Lotto Arena.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Anderson .Paak en The Free Nationals in AFAS Live en Lotto Arena.
deel via whatsapp
 Prophets Of Rage1

TIVOLIVREDENBURG VOOR PROPHETS OF RAGEDe Amerikaanse raprockband Prophets Of Rage staan op maandag 19 augustus op...

Rootsriders

ROOTSRIDERS MET NIEUWE SHOW LEGEND35 OP TOUR DOOR... De Bob Marley tribute band Rootsriders doet een flinke tour door Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS