Benjamin Francis Leftwich met nieuw album naar Paradiso

Benjamin Francis Leftwich
Benjamin Francis Leftwich met nieuw album naar Paradiso
Door RobZ op 19 november 2018 - 14:33 De Engelse singer/songwriter Benjamin Francis Leftwich speelt op maandag 29 april in de grote zaal van Paradiso Amsterdam. De show staat in het teken van het nieuwe album, dat dit voorjaar zal verschijnen.

Benjamin Francis Leftwich is een dertigjarige singer-songwriter uit het Engelse York. Op jonge leeftijd ontdekte hij de muziek van Bob Dylan, Nick Drake en Elliott Smith. Al snel bracht Leftwich die invloeden samen in zijn lichte folkliedjes. Het nummer ‘Shine’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Last Smoke Before the Snowstorm’, was op Spotify in 2014 wereldwijd de track die het meest op repeat is gezet, en daarom uitgeroepen tot Spotify's ‘most addictive track’.

Tickets zijn vanaf vrijdag 23 november om 10:00 te verkrijgen. Via deze link koop je tickets voor het concert van Benjamin Francis Leftwich in Paradiso. Een kaartje kost je net geen twintig euro. Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Seasick Steve

SEASICK STEVE IN MAART TERUG NAAR NEDERLAND VOOR...Bluesman ‘Seasick’ Steve Wold is een graag geziene gast op de Nederlandse...

dEUS

TWEE EXTRA CONCERTEN VAN DEUS IN ANCIENNE BELGIQUE De eerder aangekondigde vijf concerten van dEUS in Ancienne Belgique zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.