Lisa Gerrard met Le Mystere des Voix Bulgares naar Amsterdam en Eindhoven

Le Mystère des Voix Bulgares en Lisa Gerrard
Lisa Gerrard met Le Mystere des Voix Bulgares naar Amsterdam en Eindhoven
deel via whatsapp
Door op Het vrouwenkoor Le Mystère des Voix Bulgares is een samenwerking aangegaan met Dead Can Dance-zangeres Lisa Gerrard en ze treden komend jaar voor het eerst in Nederland op. Tijdens het concert komen zowel liedjes van hun gezamenlijk album ‘BooCheeMish’, dat afgelopen jaar uitkwam, als liedjes uit Lisa Gerrards solo-carriere aan bod.

Ze zullen op dinsdag 12 maart in Het Concertgebouw in Amsterdam en op donderdag 14 maart in Muziekgebouw Eindhoven te zien zijn.

Tickets voor de concerten kosten tussen de €35,00 en de €50,00. Koop hier je tickets voor het concert in het Concertgebouw in Amsterdam en koop hier je tickets voor het concert in Muziekgebouw Eindhoven

De voorverkoop voor beide concerten begint op vrijdag 16 november om 10:00 uur. Wil je een reminder ontvangen als de voorverkoop begint, dat kan! Stel hier een reminder in voor het concert in het Concertgebouw en Stel hier een reminder in voor het concert in Muziekgebouw Eindhoven.

deel via whatsapp
Epica

EPICA VOLGEND JAAR NAAR TIVOLIVREDENBURGDe Nederlandse symfonische metalband Epica staat al jaren aan de...

the mavericks

THE MAVERICKS ONDERWEG NAAR AFAS LIVE EN DE ROMA The Mavericks hebben hun onafhankelijkheid uitgeroepen en brachten in maart...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS