The Mavericks onderweg naar Afas Live en de Roma

the mavericks
The Mavericks onderweg naar Afas Live en de Roma
Door op The Mavericks hebben hun onafhankelijkheid uitgeroepen en brachten in maart van vorig jaar hun eerste plaat ‘Brand New Day’ uit via hun eigen label 'Mono Mundo Recordings'. Voor het eerst in hun carrière was de band compleet vrij en onafhankelijk en konden ze in alle rust aan het album werken, zonder enige vorm van tijdsdruk.

Een nieuw album is natuurlijk een mooie reden voor een nieuwe toernee. Vandaag wordt bekend dat The Maverics volgend jaar maart langs Amsterdam en Antwerpen reizen. The Mavericks spelen op zaterdag 2 maart in de AFAS Live en op zondag 3 maart in de Roma in Antwerpen.

Tickets voor het concert in de AFAS Live kosten €54,88 en tickets voor het concert in de Roma kosten €35,00.
Koop via deze link je tickets voor The Mavericks in de AFAS Live en koop via deze link je tickets voor The Mavericks in de Roma.

De voorverkoop voor beiden concerten zal op vrijdag 16 november om 11:00 van start gaan.

Wil je een reminder ontvangen als de voorverkoop van start gaat, dat kan! Stel via deze link een reminder in voor het concert in de AFAS Live en stel via deze link een reminder in voor het concert in de Roma.concertgebouwnews

LISA GERRARD MET LE MYSTERE DES VOIX BULGARES NAAR...Het vrouwenkoor Le Mystère des Voix Bulgares is een samenwerking aangegaan...

robynnews1

ZWEEDSE POPZANGERES ROBYN NAAR MELKWEG De eigenzinnige Zweedse popkoningin Robyn staat in haar thuisland al...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.