Winnen: 2x2 kaarten voor Sven Hammond in 013

Sven Hammond
Winnen: 2x2 kaarten voor Sven Hammond in 013
deel via whatsapp
Door op Sven Hammond is terug met zijn vijfde rockplaat 'Rapture'. Op het album wordt natuurlijk het weer het uiterste gehaald uit het Hammond-orgel. Na een intense tour door Duitsland, Spanje, Italië en Slovenië duikt de band weer de Nederlandse clubs in waaronder ook 013 in Tilburg.

Sven Hammond speelt op 23 november in 013. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. . Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! [url2=https://www.podiuminfo.nl/register/]Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Sven Hammond'.

Deze winactie loopt tot en met 19 november.
deel via whatsapp
Kim Janssen

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SNOWSTAR-JUBILEUM (MET O.A....Indielabel Snowstar Records werd in 2003 opgericht en is inmiddels...

Black Eyed Peas news

THE BLACK EYED PEAS VANMIDDAG IN HET VONDELPARK OM... Vanmiddag komt de groep The Black Eyed Peas vanaf 14.00 uur naar het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS