dEUS naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique voor jubileum-tour 'The Ideal Crash'

review: Welcome To The Village 2015 - zondag dEUS
dEUS naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique voor jubileum-tour 'The Ideal Crash'
Door MichaelaHendriksen op 12 november 2018 - 11:18 dEUS komt volgend jaar mei naar TivoliVredenburg te Utrecht en Ancienne Belgique te Brussel.

De shows staan in het teken van het 20-jarige bestaan van het album 'The Ideal Crash'. Tijdens de concerten van de Vlaamse artrockband zal het gehele album gespeeld worden, waaronder de hits 'Put The Freaks Up Front' en "Dream Sequence #1'. Tom Barman hierover: ‘Als er ooit een moment komt om een album in de kijker te zetten, dan is het ongetwijfeld ‘The Ideal Crash’. Het was een bijzonder belangrijke plaat voor ons dat meteen de standaard hoog legt voor de nieuwe dEUS-songs die we na afloop ook zullen spelen.’

Naar aanleiding van dEUS plays ‘The Ideal Crash’ wordt het album in geremasterde versie heruitgebracht en geeft de band niet minder dan 20 concerten door heel Europa.

Ook is de band al bezig met album nummer acht, dat rond de jaarwisseling van volgend jaar wordt verwacht

De concerten:
15-05-2019 - TivoliVredenburg te Utrecht (tickets)
16-05-2019 - TivoliVredenburg te Utrecht (tickets)
21-05-2019 - Ancienne Belgique te Brussel (tickets)
22-05-2019 - Ancienne Belgique te Brussel (tickets)
23-05-2019 - Ancienne Belgique te Brussel (tickets)

Tickets voor dEUS in TivoliVredenburg en Ancienne Belgique gaan op vrijdag 16 november om 10.00 in de voorverkoop. Vanaf €39,- kun je aanwezig zijn bij een van de shows.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor dEUS in TivoliVredenburg en Ancienne Belgique.





Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dido

DIDO IN MEI OP DE PLANKEN VAN PARADISO EN KONINKLIJK...Op vrijdag 17 mei staat Londense zangeres Dido op de planken van Paradiso...

Bublé, Michael

MICHAEL BUBLÉ VOLGEND JAAR NAAR ZIGGO DOME EN... Vorige week kondigde de Canadese jazz-zanger Michael Bublé al tal van...

REACTIES

geen avatar
ma 12 nov 2018 20:39

eatsleeprave.. Aantal jaar terug nog voor de helft van het geld. In Mei is de zweetkeet daar helemaal niet te harden. Ze kunnen de tent daar niet coolen, veel problemen in het gebouw, en veel schulden daarom ben je voor een drankje ook zo 4$ kwijt.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.