Michael Bublé volgend jaar naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Michael Bublé
Michael Bublé volgend jaar naar Ziggo Dome en Sportpaleis
deel via whatsapp
Door op Vorige week kondigde de Canadese jazz-zanger Michael Bublé al tal van concertdata aan in 27 Noord-Amerikaanse steden in 2019. Vandaag voegt hij daar flink wat data in Europa toe. Bublé komt ook langs in Nederland en België. Op zaterdag 2 november staat hij in de Ziggo Dome in Amsterdam en een dag later, op zondag 3 november, speelt hij in het Antwerpse Sportpaleis.

De nieuwe wereldtournee volgt op de release van het nieuwe album ‘love’ (geschreven als hart emoji ❤️) dat vanaf vrijdag 16 november overal beschikbaar is.

Michael Bublé was voor het laatst in Nederland te zien in 2014 met uitverkochte optredens in Ziggo Dome en Ahoy, die in het teken stonden van zijn Crazy Love Tour.

Ticketverkoop Ziggo Dome
De kaarten voor het concert van Michael Bublé in de Ziggo Dome start op maandag 19 november om 10.00 uur. Kaarten gaan over de digitale toonbank vanaf 77,28 euro. Via deze link koop je tickets voor de show van Michael Bublé in Amsterdam. Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Kaarten Sportpaleis
Tickets voor het concert in het Sportpaleis gaan op vrijdag 23 november om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaart kost je hier tussen de 50,90 en 123,71 euro. Via deze link koop je Michael Bublé tickets voor het Sportpaleis. Ook voor dit concert kunnen we je de ticketlink mailen. Via deze link stel je eent ticketreminder in.
deel via whatsapp
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Michael Bublé in Ziggo Dome
Tickets Michael Bublé
KIES TICKET
za 02 nov
An Evening With Michael Bublé In Concert
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 69,00 - 125,00
za 02 nov
Michael Bublé | Platinum Tickets
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 331,50 - 467,50
za 02 nov
Michael Bublé's Vip Experience Seated
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 468,75
za 02 nov
Michael Bublé's Vip Experience Standing
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 468,75
zo 03 nov
Michael Bublé
Sportpaleis, Antwerpen
€ 50,90 - 123,71
dEUS1

DEUS NAAR TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE BELGIQUE VOOR... dEUS komt volgend jaar mei naar TivoliVredenburg te Utrecht en Ancienne...

Oi Va Voi news

OI VA VOI VOLGEND JAAR TERUG NAAR NEDERLAND VOOR 5... De muziek van Oi Va Voi is een opwindende mix van klezmer, Oost-Europese...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS