Backstreet Boys naar Nederland en België met hun 'DNA World Tour'

Backstreet Boys
Backstreet Boys naar Nederland en België met hun 'DNA World Tour'
Door op Backstreet Boys zijn terug van weggeweest! De Backstreet Boys kondigen de release van hun tiende studioalbum ‘DNA’ aan, voorzien voor 25 januari volgend jaar.

Bij hun terugkeer hoort ook een nieuwe tournee, die op 11 mei wordt afgetrapt in Lissabon. De ‘DNA World Tour’ wordt hun grootste arenatournee in 18 jaar. Drie maanden lang trekken Nick, Brian, Howie, Kevin en AJ door Europa en Noord-Amerika en er staat ook een Nederlandse en Belgische show in de agenda!

Alle leden van de Backstreet Boys hebben hun individuele DNA-profielen laten analyseren om te zien welk cruciaal element ieder afzonderlijk vertegenwoordigt in het DNA van de groep.

Op woensdag 22 mei speelt Backstreet Boys in het Sportpaleis te Antwerpen. Een dag later, 23 mei dus, staat de boyband in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Tickets voor beide concerten gaan op vrijdag 16 november in de voorverkoop. De voorverkoop voor het concert in het Sportpaleis start om 10:00 uur. Het concert in de Ziggo Dome gaat twee uur later in de voorverkoop. 12:00 uur 's middags, dus. Via deze link koop je tickets voor Backstreet Boys in het Sportpaleis. Via deze link kom je bij de kaartverkoop voor Backstreet Boys in de Ziggo Dome. Tickets in Antwerpen liggen tussen de 39,70 euro en 115 euro. De kaarten in Amsterdam gaan over de toonbank vanaf 61,60 euro.

Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor Antwerpen en hier voor Amsterdam.

Dit is de nieuwe clip van Backstreet Boys:BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Backstreet Boys in Sportpaleis
Tickets Backstreet Boys
KIES TICKET
wo 22 mei
Backstreet Boys
Sportpaleis, Antwerpen
€ 39,70 - 115,30
do 23 mei
Backstreet Boys: DNA World Tour
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 45,00 - 102,50
do 23 mei
Backstreet Boys | Platinum tickets
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 370,00 - 430,00
do 23 mei
Backstreet Boys: DNA World Tour - DNA Sides
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 475,00
do 23 mei
Backstreet Boys: DNA World Tour - DNA Circle
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 750,00
Haevn

HAEVN MET HUN 'CITY LIGHTS TOUR' LANGS 8 NEDERLANDSE...Het Amsterdamse indie duo HAEVN , onder andere bekend van de hit ‘Finding...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. FLEETWOOD MAC,... Vandaag verkochten de concerten van Rammstein in De Kuip en het Koning...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.