Winnen: 2x2 kaarten voor DeWolff in Hedon

DeWolff
Winnen: 2x2 kaarten voor DeWolff in Hedon
Door op Het driekoppige rock ’n roll monster DeWolff trekt weer door het land. Op jonge leeftijd wisten de broers Pablo en Luca van der Poel en Robin Piso een platendeal te scoren en de laatste jaren speelden ze al meer dan achthonderd shows. Je kan je inbeelden hoe goed deze jongens op elkaar zijn ingespeeld.

DeWolff speelt op 18 januari in Hedon in Zwolle. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'DeWolff'.

Deze winactie loopt tot en met 14 november.
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. FLEETWOOD MAC,...Vandaag verkochten de concerten van Rammstein in De Kuip en het Koning...

Popronde 2018

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR POPRONDE EINDFEEST IN MELKWEG Dit najaar trok de Popronde weer door het land. Aanstormend talent kreeg de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.