Show van Charly Lownoise & Mental Theo verplaatst van AFAS Live naar Ziggo Dome

Charly Lownoise & Mental Theo
Show van Charly Lownoise & Mental Theo verplaatst van AFAS Live naar Ziggo Dome
Door sjoertb op 06 november 2018 - 17:35 Gister werd bekend dat in de AFAS Live een speciaal concert van Charly Lownoise & Mental Theo zou plaatsvinden op 9 februari 2019. De show wordt nu verplaatst naar de Ziggo Dome. Waarschijnlijk als anticipatie op een grote vraag naar tickets.

De show is ter ere van het 25 jaar bestaan van de happy hardcore hit 'Wonderful Days' van het duo. Ook T-Spoon, Alice DeeJay, Nakatomi, Darkraver, DJ Jean, Dune en vele andere jaren negentig (geïnspireerde) artiesten zullen er bij optreden.

De Early Bird tickets voor het event gaan woensdag 7 november om 12:00 in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Charly Lownoise & Mental Theo in de Afas Live. De kaarten zijn vanaf 29,50 euro te koop. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zanger De Staat

TORRE FLORIM VAN DE STAAT TE GAST BIJ PLUG IN IN 013In 013 vindt sinds dit najaar een reeks bijzondere avonden plaats onder de...

Crystal Fighters

THE CRYSTAL FIGHTER NAAR MELKWEG EN ANCIENNE BELGIQUE Het is bijna 10 jaar geleden dat de band Crystal fighters hun eerste noten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.